VERDEN

Duften ligger i glæden

Med reference til det danske ord ‘verden’ og ‘jorden’ er VERDEN et naturligt duftmærke til bad, krop og hjem grundlagt af Charlotte Semler og Arabella Preston. VERDEN er en serie af luksuriøs hand og  body wash, hand og body balm, duftlys, diffusere, badeolier og håndcremer.

VERDEN er inspireret af naturens centrale rolle i Charlottes danske barndomsminder. Da hun vendte tilbage til familiens strandhus i 2018 efter årtier væk, indså hun, at det var fordybelsen i den uforanderlige natur – vand, landskab og duft, lige så meget som det endeløse danske sommerlys – der bragte hende tilbage til lykken.

Skønheden ved dufte ligger i glæden ved minderne og de følelser, de fremkalder. At indånde luft med naturlige dufte genetablerer vores forbindelse til naturen og vores plads i den. VERDEN har sine rødder i naturlig duft for at genskabe forbindelsen til lykken i et hvert øjeblik, hvor du plejer dig selv.

VERDEN PASSER PÅ PLANETEN

Al emballage er genanvendt og genanvendeligt. Formlerne er veganske, cruelty free og baseret på 100% naturlige dufte.

Designet er bevidst om at være så bæredygtigt som muligt, og plastflaskerne er lavet af genanvendt PET, æskerne er lavet af genanvendt karton, og glasbeholderne er fuldt genanvendelige

VERDEN er medlem af organisationen 1% for the Planet. Det betyder, at 1% af det årlige salg doneres til miljøforebyggende organisationer.