Oxygen

Effektiv og sikker behandling

Oxygenbehandlingen er en effektiv og sikker behandling, helt uden injektioner.

Fine linier og rynker reduceres. Huden ser yngre ud og føles frisk. Fugtbalancen genoprettes og hudens elasticitet og struktur forbedres.

Ved en oxygenbehandling bruges der ilt under tryk til at puste nærende og effektive ingredienser ned i det dybere hudlag dermis, hvor de for alvor kan tage effekt og modvirke aldringstegn.

Først anvendes der en Airbrush, som ved brug af ren luft under højt tryk, puster serum igennem det øverste hudlag og ned i dermis. Dette serum indeholder en lang række aktive anti rynke komponenter, såsom Hyaluron syre der fugter huden og Retinyl der stimulere cellefornyelsen.

Ved brug af luft med en 90% oxygen koncentration, masseres de aktive ingredienser efterfølgende endnu dybere ned i huden og helt ned i bunden af dermis. Den høje oxygen koncentration aktiverer serummets komponenter og effektivisere deres anti-ageing effekt. Dette sikre at huden optager de aktive ingredienser og medvirker at der allerede 20 minutter efter behandlingen, kan ses en tydelig reduktion af rynker og linjer i huden. Huden fyldes med liv, vitalitet og udstråling.