Son Venïn priser

Son Venïn PUR 01 er essensen af et af landene ved Middelhavet, hvor blandingen af rose, lavendel og timian minder dig om en varm solnedgang og de friske noter af eukalyptus og funklende krydderier, der passerer dig.

En karismatisk duft, der afsluttes med strejf af amber og træ for en langvarig og vanedannende effekt.

Pris Kt. 1.175,00

Son Venïn PUR 02 er en ren og minimalistisk duft, bygget op omkring en harmoni af ren, hvid jasmin og rene hvide trænoter fremhævet af blødheden af hvid musk.

Den fremkalder de rene og friske vinternætter, hvor stilhed og hvid sne omfavner skoven.

Pris Kt. 1.175,00

 

Son Venïn SANTAL SUPER er en vanedannende ren, selvsikker, demokratisk og varm parfume til hver dag, som du gerne vil kramme.

Den er atmosfærisk, varm duftende med en bid af peber, den friske balance af ren jasmin med strejf af kardemomme. Atmosfærisk med altid elskede sandeltræ- og cedertrænoter sammen med det episke molekyle ISO E-Super.

Pris Kt. 1.175,00

 

Son Venïn LE VOLEUR er en elegant og forførende duft, der blander friskheden af en hvid buket og moderne iris med sensuel røgelse og gaiac-træ.

Pris Kt. 1.175,00

 

Son Venïn 0905 er en duft med en stærk, karismatisk appel og en maskulin karakter med funklende krydderier, der komplimenterer de læderagtige amber noter i basen.

Pris Kt. 1.175,00

 

Son Venïn 3007 er en sofistikeret og feminin blanding, sammensat af frisk appelsinblomst blandet med pudderagtige noter og en vanedannende buket af hvid jasmin, afsløret i bløde strejf af vanilje.

Pris Kt. 1.175,00

 

Son Venïn POSTHUME er duften af den nordisk kulturarv, tusinder af år med koldt klima og ekstrem natur. Tjære fra vores hellige bygninger, strukturen fra naturen, der omgiver os.

POSTHUME er en sensorisk genskabelse af denne kulturarv.

POSTHUME er vinder i den uafhængige kategori af The Art and Olfaction Awards 2020.

Pris Kt. 1.175,00